Westernriding Veldhoven is Sylvia van Grimbergen. Vanaf mijn vijfde jaar ben ik begonnen met paardrijden. Ik ben begonnen met dressuur en heb gereden op Z niveau. Zo'n 25 jaar geleden ben ik overgestapt naar de westernsport.  Ik ben begonnen in de pleasure en horsemanship hierin heb ik verschillende prijzen gewonnen. Daarna ben ik overgestapt naar de reining. Hierin ben ik begonnen met trainen bij o.a. Henk van Amstel en Rieky Young. Enkele jaren geleden heb ik in Amerika enige tijd getraind bij Craig Johnson, Tim McQuay en Fred Thompson. Tegenwoordig train ik met enige regelmaat bij Angelique Ferdinandus.
Ik heb verschillende instructeur en jurycursussen gevolgd. In 2009 ben ik begonnen met Westernriding Veldhoven en ben langzaam aan gegroeid naar waar ik nu sta. 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info