"Jesse"

Jesse
Jesse

"Major Jesse Kid" (Major Jesse x Kidding Chick Tari)

Jesse is een door ons zelf gefokte American Quarter horse ruin van 14 jaar.  Jesse is een echte reiner. Jesse is een eeuwige puber in zijn gedrag maar wel een eerlijk en lief paard. Met Jesse heb ik mijzelf gekwalificeerd voor de Europese kampioenschappen. Jesse wordt nu nog wel enkele malen gebruikt als wedstrijdpaard.  Jesse wordt ingezet voor de lessen.


"Smarty"

 

Smarty
Smarty

"Smart N Regal" (Smart Little Playgun x  Impressively ms Ebby)

Smarty is een American Quarter horse merrie van 14 jaar. Smarty is een lieve merrie waar met wat hulp elke beginnende ruiter op kan rijden.  Voornamelijk rijden we met Smarty de ranchriding. Zij is geschikt voor elke ruiter.  Ze is een allemans vriend, en wordt ingezet in de lessen.


"Red" 

Red
Red

 "JK Wimpy Red Mistral" (wimpy little black x taffys first red)

Red is een American Quarter horse merrie van 5 jaar. Red is een reining gefokt paard en heeft potentie voor ranchriding. Red is een lieve toegankelijke merrie. Ze is geschikt voor de iets wat meer gevorderde ruiter. Red wordt ingezet in de lessen.


"Holly"

Holly
Holly

"Lunchtime Enterprise" (Broadway BH x Captain Step)

Holly is een American Quarter horse merrie van 4 jaar. Ze is 100% reining gefokt en wordt nu door mij getraind om mijn toekomstig wedstrijdpaard als opvolger van Jesse te zijn. Holly wordt niet gebruikt in de lessen. 


"Ice"

ice
ice
ice 2
ice 2

"Wimpyenterprizeonice" (SG Frozen Enterprize x JK Wimpy Red Mistral)

De benjamin….Ice is een American Quarter horse merrie, welke op 14 februari 2023 geboren is. Ice is de dochter van onze Red. Ice staat nu in de opfok om lekker te groeien. Als de tijd rijp is, dan gaan we met haar aan de slag.


* In memoriam *  "Kid" 

kid
kid

"Brennas Other Kid" (Brennas Kid x Pinesail) (06/05/1996 - 05/05/2022)

Kidje was een American Quarter horse merrie. Ik heb haar in 1999 gekocht omdat ik in haar een grote uitdaging zag. Voor diegene die Kid nog kennen weten wat ik bedoel. Kid heeft me vaak getest tijdens de training en lessen, maar mede dankzij haar ben ik gekomen op de plek daar waar ik nu sta. Op wedstrijd was ze er altijd en heeft me nooit in de steek gelaten. Helaas heeft ze door een peesblessure de wedstrijden vroegtijdig moeten stoppen. Kidje heeft de laatste 8 jaar van haar leven haar oude dag mogen slijten in een paardenrusthuis. Één dag voordat ze 26 jaar mocht worden hebben we haar naar de eeuwige weilanden moeten laten gaan.......Kidje thanks for always being there when it counted.....


 
E-mailen
Bellen
Map
Info